Profilbildet til MariusProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til dewill77Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til MaykieProfilbildet til kennedy85Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til par_30Profilbildet til ZeroProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MrVoldProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Osl38Profilbildet til ballderProfilbildet til PSYllonProfilbildet til BjoernProfilbildet til Hemne72Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Insomnia

PsykiskTerrorMann33

@psykiskterrormann33
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt PsykiskTerrorMann33:Disse profilene har PsykiskTerrorMann33 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje