Profilbildet til snirlenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BluwProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til OlavsenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til hawe35Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Lars80Profilbildet til miss76Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ReidarProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til trond`enProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til DragongirlProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til lovebbw

PsykiskTerrorMann33

@psykiskterrormann33
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt PsykiskTerrorMann33:Disse profilene har PsykiskTerrorMann33 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje