Profilbildet til NowheremanProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til DavinciProfilbildet til line tvProfilbildet til Dotto81Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til shaftyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til simonaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til CalaDorProfilbildet til JaNuSProfilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til LenemorProfilbildet til jente2011Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til hawe35Profilbildet til veilchenProfilbildet til BecksProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til silverProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Hot&horny

*Punky*

@punky75
aktiv 2 uker, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje