Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KarinagayProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til elghodeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NjordProfilbildet til Anne72Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til SupermannProfilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til Tine cdProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til line tvProfilbildet til geddimannProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til petzlProfilbildet til vanosm52Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til IronheartProfilbildet til Rebel&Passion

*Punky*

@punky75
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje