Profilbildet til golfbearProfilbildet til silverProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til bakerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DionysusProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til RomeoProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Niko9
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Klar 79Profilbildet til TorolavProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LamatryneProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dirty&Kinky

*Punky*

@punky75
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje