Profilbildet til nada000Profilbildet til JontassProfilbildet til MissMProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Trh1980Profilbildet til jannis25Profilbildet til love one anotherProfilbildet til No StringsProfilbildet til JiJiProfilbildet til BergenoProfilbildet til stor pungProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til RogermadsProfilbildet til 2KosProfilbildet til NyssaProfilbildet til colargolProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til bby123Profilbildet til Klar 79Profilbildet til RockDudeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til freezinProfilbildet til SherylProfilbildet til sportfuckProfilbildet til ddaanniieelll

*Punky*

@punky75
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje