Profilbildet til ShineProfilbildet til NåProfilbildet til bergen89Profilbildet til smoker;)Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ManimalProfilbildet til komigje69Profilbildet til KjellarProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Haakon92Profilbildet til angelica96Profilbildet til latex66Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ChivasProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til par3427Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Niko9Profilbildet til broll

*Punky*

@punky75
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje