Profilbildet til sexworker202Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MannValdresProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MedusaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MortenBProfilbildet til RogermadsProfilbildet til virtuveProfilbildet til LadyStarProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Singel49Profilbildet til Trheim1977
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ballderProfilbildet til DrYvilProfilbildet til trannyboyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til petzlProfilbildet til NyssaProfilbildet til vekten75Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til freezinProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til badboy1986

*Punky*

@punky75
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje