Profilbildet til Joachim*Profilbildet til SupermannProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til DionysusProfilbildet til Slave g23Profilbildet til swedmanProfilbildet til bwillyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KjellarProfilbildet til AyakachanProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MariusProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til veilchenProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til angelica96Profilbildet til LeneaProfilbildet til TigerProfilbildet til NinnaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Fresia4Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til miss76Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til kennedy85Profilbildet til kinky667Profilbildet til fridafridaProfilbildet til bait69Profilbildet til Kvasten

*Punky*

@punky75
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje