Profilbildet til virtuveProfilbildet til fridafridaProfilbildet til HebroProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AvalonProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til naitsProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SvantepriProfilbildet til BadboyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til bby123
Profilbildet til CulprateProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til ole322Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til hawe35Profilbildet til lauraloveProfilbildet til ElviraProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til joniProfilbildet til bby123Profilbildet til Arconada

*Punky*

@punky75
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje