Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til bunnyProfilbildet til hotfishProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til MatteStProfilbildet til LizzyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til AndiiProfilbildet til par_30Profilbildet til komigje69Profilbildet til Caleron86Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til sanjaProfilbildet til EmmaEE
Profilbildet til BadboyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ZizouProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til -MissV-Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til MidasProfilbildet til mark04Profilbildet til MedusaProfilbildet til orro75Profilbildet til Linda_25Profilbildet til temptationProfilbildet til GeiriProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Swededarter

*Punky*

@punky75
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje