Profilbildet til moss73Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SnæxProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til pitt76Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Per SProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Lars80Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Javhax
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til elghodeProfilbildet til spruksProfilbildet til Latex44Profilbildet til Grom87Profilbildet til IronheartProfilbildet til Joachim*Profilbildet til kmfantProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til 2KosProfilbildet til KatherineProfilbildet til DionysusProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

*Punky*

@punky75
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt *Punky*:Disse profilene har *Punky* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje