Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til BjoernProfilbildet til godsg1Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til BistvgProfilbildet til poffenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til VictorProfilbildet til JustinProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Lizzy
Profilbildet til MoaProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til BadboyProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til -MissV-Profilbildet til SjtProfilbildet til hawe35Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til orro75Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til SuzProfilbildet til hank95Profilbildet til Elvira

pusi75

@pusi75
aktiv 2 dager, 21 timer siden
Disse profilene har besøkt pusi75:Disse profilene har pusi75 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje