Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til godsg1Profilbildet til stuve92Profilbildet til VictorProfilbildet til agderProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til miss76Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til ArielProfilbildet til badboy1986Profilbildet til bait69Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Slappen72Profilbildet til På_søk
Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ZaxProfilbildet til TheMissProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til NeonProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AndroidProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Sublime81Profilbildet til LenemorProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til dewill77Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til moss73Profilbildet til JoeyKrsand

Pussi

@pussi
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Pussi:Disse profilene har Pussi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje