Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til -MissV-Profilbildet til ZizouProfilbildet til mark04Profilbildet til petrus1956Profilbildet til IngunnProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til skurk3Profilbildet til GeiriProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ingoladProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til beitoProfilbildet til Neon
Profilbildet til DrulProfilbildet til ingoladProfilbildet til MidasProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til norseman9Profilbildet til BotanicalProfilbildet til NåProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ChivasProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til ArousalProfilbildet til PhenrikProfilbildet til engenanjaProfilbildet til MarwinProfilbildet til par_30

Pussi

@pussi
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Pussi:Disse profilene har Pussi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje