Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til bby123Profilbildet til AmpriProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MortenBProfilbildet til petzlProfilbildet til BjornchProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til swedmanProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til LululuuProfilbildet til mindwto
Profilbildet til 59modellProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Crazy92Profilbildet til DonGrisProfilbildet til pytagorasProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til FinelineProfilbildet til Nic94Profilbildet til BrumProfilbildet til PhenrikProfilbildet til xdresserProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til akane21Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til bergenm30

Pussi

@pussi
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Pussi:Disse profilene har Pussi besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje