Profilbildet til zailoProfilbildet til nafaProfilbildet til maler.nProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MartinosloProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til shado33Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ManimalProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AndyrjProfilbildet til JavhaxProfilbildet til pytagorasProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til NåProfilbildet til dia***Profilbildet til LangbeinProfilbildet til LåtteProfilbildet til TigerProfilbildet til JiJiProfilbildet til Lez 40

pvclove

@pvclove
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje