Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til snirlenProfilbildet til BjoernProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til RockDudeProfilbildet til kaiasoProfilbildet til dp72Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til shaftyProfilbildet til SiljeProfilbildet til Zax
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MissyMooProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til DrulProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StianProfilbildet til BjoernProfilbildet til Roger84Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Sublime81Profilbildet til SherylProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Floppa1Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Tiger

pvclove

@pvclove
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje