Profilbildet til kennethProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ToyenProfilbildet til BrumProfilbildet til just myselfProfilbildet til stuve92Profilbildet til ole322Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til ExosProfilbildet til ChivasProfilbildet til Tara84Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til IntrMannProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Kospie
Profilbildet til orro75Profilbildet til KjellarProfilbildet til SuzProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mass SageProfilbildet til MedusaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til regntøymannProfilbildet til bby123Profilbildet til LissaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til bunnyProfilbildet til sverre89

pvclove

@pvclove
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje