Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pia1975Profilbildet til NataProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til leandroProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til foresterProfilbildet til KimmernProfilbildet til dewill77Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Biparoppland
Profilbildet til Tony21Profilbildet til Tine cdProfilbildet til HexaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MissProfilbildet til CindyCDProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til LookmeProfilbildet til xtrProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til shivaProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til eddi1000Profilbildet til englevingerProfilbildet til Erlend:)

pvclove

@pvclove
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje