Profilbildet til MatteStProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til j18elverumProfilbildet til englevingerProfilbildet til akane21Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til kinky667Profilbildet til CindyCDProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til knny88Profilbildet til TearyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Sublime81Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til xtrProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til ole322Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til BiparProfilbildet til agderProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Fin g30Profilbildet til NjordProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til afrikarProfilbildet til pitt76

pvclove

@pvclove
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje