Profilbildet til pierceddickProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Andersen89Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til wille455Profilbildet til YouwishProfilbildet til talkmanProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til 59modellProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til RosjerProfilbildet til miss76Profilbildet til Crazy92
Profilbildet til leandroProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LeneaProfilbildet til nord88Profilbildet til MehtevasProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til apeeassProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til harepusenProfilbildet til BrumProfilbildet til DionysusProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til dp72

pvclove

@pvclove
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje