Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til LookmeProfilbildet til xtrProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MidasProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NeonProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TheRose49Profilbildet til elghodeProfilbildet til Hulder1Profilbildet til troendern93Profilbildet til vickycdProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til JærguttenProfilbildet til joni
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til MaykieProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til fintparProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til colargolProfilbildet til NowheremanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Nic94Profilbildet til Andersen89Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Bistvg

pvclove

@pvclove
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje