Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til TommybProfilbildet til PhenrikProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til fridafridaProfilbildet til latino123Profilbildet til ChivasProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Fin g30Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til CulprateProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til JupiterProfilbildet til SylvesterProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Oslogutt45
Profilbildet til Tony21Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til NjordProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til carmellaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til afrikarProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Telemann88Profilbildet til elghodeProfilbildet til kinky667Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til RantazticProfilbildet til slaviProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

pvclove

@pvclove
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje