Profilbildet til IronheartProfilbildet til freezinProfilbildet til NinnaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til AzathothProfilbildet til afrikarProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AndyrjProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til freaky2Profilbildet til plusSProfilbildet til zailoProfilbildet til carmellaProfilbildet til TigerProfilbildet til FinelineProfilbildet til shaftyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til tinaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til .LisetvProfilbildet til buskerudProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Mr.X

pvclove

@pvclove
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt pvclove:Disse profilene har pvclove besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje