Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til joniProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til RosjerProfilbildet til HexaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Angel4uProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til ManimalProfilbildet til pytagorasProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SwededarterProfilbildet til orphans
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til petrus1956Profilbildet til vickycdProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til mann oslProfilbildet til par3427Profilbildet til simonaProfilbildet til sola50Profilbildet til kinky667Profilbildet til yanaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Leto78Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til shaftyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til iNøff_said

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje