Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NinnaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mass SageProfilbildet til MehtevasProfilbildet til ChivasProfilbildet til Angel84Profilbildet til AlexanderProfilbildet til silverProfilbildet til EscobarProfilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til BadboyProfilbildet til harepusenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til miss76Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til slaviProfilbildet til -MissV-Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til hgsd1Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Elines

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje