Profilbildet til solaProfilbildet til Anne72Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til JiJiProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til SamehadaProfilbildet til petzlProfilbildet til Nic94Profilbildet til GogT1971Profilbildet til englevingerProfilbildet til davidandreProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Roger84Profilbildet til Bjornch
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ToremannProfilbildet til MarwinProfilbildet til BrumProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til NataProfilbildet til pia1975Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til AndiiProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ThomasDes

pytagoras

@pytagoras
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje