Profilbildet til parivestProfilbildet til toro60Profilbildet til AlesioProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til AnetteleProfilbildet til sluggernProfilbildet til Dotto81Profilbildet til solaProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til sisunorProfilbildet til ThomasassProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Maykie
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ZeroProfilbildet til Stine1986Profilbildet til EvensProfilbildet til Grom87Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ZaxProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SussProfilbildet til sluggernProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Kalle2Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Buffy93

pytagoras

@pytagoras
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje