Profilbildet til RuienProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MarwinProfilbildet til MannValdresProfilbildet til BecksProfilbildet til JosepProfilbildet til chipProfilbildet til solaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MidasProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BjornchProfilbildet til Per SProfilbildet til YouwishProfilbildet til GiggSProfilbildet til LilleKee
Profilbildet til AlexsProfilbildet til AzathothProfilbildet til KvinnenProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til SussProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til JimBodenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til hotfishProfilbildet til SherylProfilbildet til LåtteProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Gutt20sør

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje