Profilbildet til jenandProfilbildet til staalmannenProfilbildet til northkickProfilbildet til KosMusProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til shaftyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til AndroidProfilbildet til stor pungProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til knny88Profilbildet til NåProfilbildet til krsflortProfilbildet til MannValdresProfilbildet til JavhaxProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til blaithinProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til plusSProfilbildet til C.lop14Profilbildet til LadyStarProfilbildet til BjornchProfilbildet til RosjerProfilbildet til andy1988Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til IngunnProfilbildet til SjtProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til agder

pytagoras

@pytagoras
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje