Profilbildet til bergen89Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til RixnProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til miss76Profilbildet til KennethR88Profilbildet til XjanneProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BullseyeProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til synnyProfilbildet til KatherineProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Lars80
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til MartinosloProfilbildet til geddimannProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TabbeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KogKProfilbildet til hank95Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til VictorProfilbildet til *Punky*Profilbildet til lalaparProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til **Wanja

pytagoras

@pytagoras
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje