Profilbildet til ValeriaProfilbildet til just myselfProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til MehtevasProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Sonny55Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til claireProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Natasha93Profilbildet til C.lop14
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til @nn@Profilbildet til KongenProfilbildet til OsloG21Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til RonnProfilbildet til buskerudProfilbildet til stuve92Profilbildet til LatexmannProfilbildet til LeneaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Cleo

pytagoras

@pytagoras
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje