Profilbildet til StianProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Huldra89Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til AndroidProfilbildet til SylvesterProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LeneaProfilbildet til par3427Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til HommeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til superteddProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til johnrun
Profilbildet til Angel84Profilbildet til gutt1981Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MrbigProfilbildet til moss73Profilbildet til mark04Profilbildet til Tobben28Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Per SProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til JiJiProfilbildet til lekenergodProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Chrisoslo

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje