Profilbildet til shivaProfilbildet til xtrProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til pellepoleProfilbildet til MannValdresProfilbildet til blaithinProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til kmfantProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til bby123Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Streetgirls
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sweettortureProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Latex44Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til hotnoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ani5Profilbildet til ak00nProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Gutt20sør

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje