Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til BullseyeProfilbildet til AinaCdProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JontassProfilbildet til NallexyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til julieProfilbildet til bunnyProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HexaProfilbildet til Oslo60+
Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til MrVoldProfilbildet til trisvikProfilbildet til BluwProfilbildet til KWGProfilbildet til julieProfilbildet til NjordProfilbildet til TengilProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ShjalomProfilbildet til xtrProfilbildet til vekten75Profilbildet til plusS

pytagoras

@pytagoras
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt pytagoras:Disse profilene har pytagoras besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje