Profilbildet til VictorProfilbildet til shivaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Leto78Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til nada000Profilbildet til bbck osloProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til urokraakeProfilbildet til jenandProfilbildet til jan50Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til maritaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til El DiabloProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til harepusenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Par på camProfilbildet til knny88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til westpar76Profilbildet til BillProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Sako
  • 1 uke, 3 dager siden

    quambOR

    quambOR ble et registrert medlem 1 uke, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje