Profilbildet til stuve92Profilbildet til jeanettekProfilbildet til uzi69Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ReidarProfilbildet til OsloG21Profilbildet til DavinciProfilbildet til leandroProfilbildet til LåtteProfilbildet til windel999Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Siba44Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til RomeoProfilbildet til Leto78Profilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til Par på camProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til PlatinumProfilbildet til jonas93Profilbildet til xantippeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til staalmannenProfilbildet til SimProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til lalaparProfilbildet til veilchen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje