Profilbildet til jens41Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Oslo27Profilbildet til OsloG21Profilbildet til LenemorProfilbildet til KiwienProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til XjanneProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til freaky2Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Handyman31Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til SigvegalProfilbildet til JontassProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til AvalonProfilbildet til agderProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MusashiProfilbildet til Tony21Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til someboy

Rantaztic

@rantaztic
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rantaztic:Disse profilene har Rantaztic besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje