Profilbildet til DonGrisProfilbildet til julieProfilbildet til gutt1981Profilbildet til jente2011Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til urokraakeProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til DionysusProfilbildet til Slave g23Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Bergen1987
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til jenandProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MusashiProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TabbeProfilbildet til KWGProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Leto78Profilbildet til veilchenProfilbildet til dewill77Profilbildet til Mass Sage

Rantaztic

@rantaztic
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rantaztic:Disse profilene har Rantaztic besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje