Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ChrisCProfilbildet til NåProfilbildet til beitoProfilbildet til ElyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til MatteStProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til ManimalProfilbildet til Medusa
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Haakon92Profilbildet til pvcloveProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KaisaProfilbildet til freaky2Profilbildet til kinky667Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BotanicalProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til blaithinProfilbildet til KogKProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Victor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje