Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til parivestProfilbildet til MartinosloProfilbildet til bait69Profilbildet til pytagorasProfilbildet til JustinProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til TabbeProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Kristiansen
Profilbildet til guttenProfilbildet til TorolavProfilbildet til Julie00Profilbildet til MrbigProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til trisvikProfilbildet til stor pungProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til fintparProfilbildet til Hulder1Profilbildet til davidandreProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Just4youProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje