Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Grom87Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til PlatinumProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til pitt76Profilbildet til GogT1971Profilbildet til troendern93Profilbildet til MikeProfilbildet til soulofkitchen
Profilbildet til Difference___Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til trond`enProfilbildet til LululuuProfilbildet til ThomasassProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Klar 79Profilbildet til AlesioProfilbildet til Lars80Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til freaky2Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Haakon92

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje