Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Torill1979Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til dp72Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til No StringsProfilbildet til AinaCdProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Kate WProfilbildet til julie
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til SvantepriProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MrVoldProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Slave g23Profilbildet til hank95Profilbildet til apeeassProfilbildet til LizzyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MissyMooProfilbildet til RubberkingProfilbildet til modoulaminjammeh

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 5 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje