Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KaisaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til LizzyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KimmernProfilbildet til KWGProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til wille455Profilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til MidasProfilbildet til KjellarProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BluwProfilbildet til PussiProfilbildet til KvastenProfilbildet til sola50Profilbildet til KimmernProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til trond`enProfilbildet til MolliProfilbildet til JiJi

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje