Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Man30303Profilbildet til solaProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til afrikarProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ShineProfilbildet til babybooProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til qwerty19Profilbildet til TearyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til maler.nProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til NåProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ArconadaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til bakerProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til LizzyProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Klar 79

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje