Profilbildet til NinnaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Handyman40Profilbildet til .LisetvProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ole322Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til miss76Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til JupiterProfilbildet til bergen89
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til HardRockProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til kjelli77Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til hank95Profilbildet til TabbeProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til StianProfilbildet til AzathothProfilbildet til blaithinProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til NettstedetProfilbildet til TommybProfilbildet til sweden boy

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje