Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til TorolavProfilbildet til Par på camProfilbildet til kennethProfilbildet til L_KProfilbildet til Lica89Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til runAProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til El DiabloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ZaxProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Stine1986Profilbildet til DodraugenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ArousalProfilbildet til sweettortureProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til davidandreProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SKubrickProfilbildet til RockDude

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje