Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til englevingerProfilbildet til shivaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til OdinProfilbildet til kajabiProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Floppa1Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Reisende40Profilbildet til GiggSProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til JontassProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ParOsloVest37-52
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Klar 79Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Floppa1Profilbildet til shivaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje