Profilbildet til 59modellProfilbildet til veilchenProfilbildet til BrumProfilbildet til ToremannProfilbildet til Sublime81Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til monique tvProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til BistvgProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til carmellaProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til Buffy93Profilbildet til ArielProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til mrtoreProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til hank95Profilbildet til DrYvilProfilbildet til MatteStProfilbildet til ani5Profilbildet til fridafridaProfilbildet til johnrunProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til bakerProfilbildet til Kåtglattbarbert

Rapper.1

@rapper-1
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Rapper.1:Disse profilene har Rapper.1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje