Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Anne72Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til VictorProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til ValeriaProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til apeeassProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Klara31Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til kajabiProfilbildet til Flekka18Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SoffiProfilbildet til Lars80Profilbildet til BjornchProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til runAProfilbildet til Joey77

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje