Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til MizzyProfilbildet til LatexmannProfilbildet til virtuveProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Lill17Profilbildet til MrbigProfilbildet til søker sexProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til kjelli77Profilbildet til monique tvProfilbildet til AndroidProfilbildet til orphansProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Phenrik
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til JavhaxProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til pompelProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ExodiaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Uerfaren

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje