Profilbildet til Modesty56Profilbildet til orro75Profilbildet til KaisaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til norseman9Profilbildet til solaProfilbildet til NordJente90Profilbildet til coolchic101Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til joniProfilbildet til Dotto81Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Katherine
Profilbildet til stuve92Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til nina1992Profilbildet til OdinProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Man30303Profilbildet til latino123Profilbildet til OralProfilbildet til leandroProfilbildet til m52aProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Merethe21

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje