Profilbildet til Stine1986Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til hawe35Profilbildet til MidasProfilbildet til pytagorasProfilbildet til vickycdProfilbildet til Tine cdProfilbildet til UerfarenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til NallexyProfilbildet til LatexleahProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Matiine123
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til MelekProfilbildet til MM77Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til bad666boyProfilbildet til mizzyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til elghodeProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til j18elverumProfilbildet til uzi69Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til colargolProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til sokersexogmorro

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje