Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til MortenBProfilbildet til ElinesProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SiljeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Haakon92Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Andrea90Profilbildet til babybooProfilbildet til DonGris
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til AzathothProfilbildet til Handyman31Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til JustinProfilbildet til shaftyProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KospieProfilbildet til HommeProfilbildet til LenemorProfilbildet til Klar 79Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Plu2Profilbildet til tr.h,photvdo

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje