Profilbildet til BabyWProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til ArielProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til EscobarProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til RJProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til pitt76Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Frøken_sensuell1964
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til apeeassProfilbildet til BullseyeProfilbildet til BjoernProfilbildet til spruksProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til silverProfilbildet til trisvikProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MortenBProfilbildet til godsg1Profilbildet til slaviProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til KWGProfilbildet til Rebel&Passion

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje