Profilbildet til afrikarProfilbildet til mizzyProfilbildet til Ramp78Profilbildet til LenemorProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til burndocProfilbildet til harepusenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til KimmernProfilbildet til MrVoldProfilbildet til cat68Profilbildet til LatexmannProfilbildet til SiljeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til oslogutt995
Profilbildet til HexaProfilbildet til jente2011Profilbildet til latino123Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til sabriinaProfilbildet til MedusaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MiaBProfilbildet til JustinProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til IrenProfilbildet til Langbein

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje