Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til BottomProfilbildet til IngunnProfilbildet til Osl38Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til DodraugenProfilbildet til MortenBProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til babybooProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til NeonProfilbildet til FinelineProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Merethe21Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til latino123Profilbildet til beitoProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til BullseyeProfilbildet til yanaProfilbildet til xdresserProfilbildet til førdeparetProfilbildet til harepusenProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til leandroProfilbildet til moss73

Rasputin72

@rasputin72
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rasputin72:Disse profilene har Rasputin72 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje