Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Cd28Profilbildet til Flekka18Profilbildet til jenandProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til kajabiProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til jente2011Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Olavsen
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til m52aProfilbildet til sanjaProfilbildet til DavinciProfilbildet til Handyman31Profilbildet til dia***Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KatherineProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til jeanettekProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til slaviProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Modesty56

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje