Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SpindelProfilbildet til freaky2Profilbildet til C.lop14Profilbildet til nord88Profilbildet til LokerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til SimProfilbildet til Joachim*Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til mark04Profilbildet til Tobben28Profilbildet til LissaProfilbildet til BDSM-Vesterålen
Profilbildet til ToremannProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Lill17Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til IntrMannProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til MissProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til just myselfProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Trh1980Profilbildet til h_frodeProfilbildet til sexy panda

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje