Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Skeva91Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til afrikarProfilbildet til solaProfilbildet til MarwinProfilbildet til englevingerProfilbildet til KosMusProfilbildet til AsveigProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til StrazoProfilbildet til foresterProfilbildet til jente2011Profilbildet til komigje69
Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til veilchenProfilbildet til Niko9Profilbildet til Geirern92Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BillProfilbildet til AlexsProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MeeowProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Jan46

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje