Profilbildet til badboy1986Profilbildet til jan50Profilbildet til DjeimiProfilbildet til RubberkingProfilbildet til frekkis71Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til RomeoProfilbildet til SammiProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til moss73Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til shaftyProfilbildet til dewill77Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til orphansProfilbildet til Solros72Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Lica89Profilbildet til Alexander44Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Tine cdProfilbildet til bergen89Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til simonaProfilbildet til Xjanne

RaymondsabTT

@raymondsab
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RaymondsabTT:Disse profilene har RaymondsabTT besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje