Profilbildet til TheMissProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til trisvikProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til two-playfulProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til freaky2Profilbildet til westpar76Profilbildet til ingoladProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til StaaleProfilbildet til SigvegalProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til testomanProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til bakerProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Kas=)Profilbildet til MM77Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Stuker\'n

RaymondsabTT

@raymondsab
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RaymondsabTT:Disse profilene har RaymondsabTT besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 16 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje