Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til AsveigProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Fin g30Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til par3427Profilbildet til geddimannProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Linda_25
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til DionysusProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til vekten75Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til L_KProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til geddimannProfilbildet til NowheremanProfilbildet til På_søkProfilbildet til Ganjalf21

poopITboy

@recxjo
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje