Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til RomeoProfilbildet til TigerProfilbildet til Trappani89Profilbildet til sweettortureProfilbildet til .LisetvProfilbildet til .tvliseProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til 59modellProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til afrikarProfilbildet til bbck osloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til just myselfProfilbildet til sweettortureProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til BittenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til På_søkProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til kennethProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til svensksnubbe

poopITboy

@recxjo
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje