Profilbildet til toro60Profilbildet til KWGProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til JaNuSProfilbildet til MatteStProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til fadedProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Skårnes
Profilbildet til ToremannProfilbildet til Joachim*Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RomeoProfilbildet til MissProfilbildet til Tara84Profilbildet til silverProfilbildet til DragongirlProfilbildet til På_søkProfilbildet til johnrunProfilbildet til JustinProfilbildet til .LisetvProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Evens

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje