Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til sweden boyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Passivg19Profilbildet til snirlenProfilbildet til gameroslProfilbildet til Crazy92Profilbildet til AyakachanProfilbildet til LatexfunProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til **Wanja
Profilbildet til AlexanderProfilbildet til BluwProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til kennethProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til StaaleProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til NyssaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BabyWProfilbildet til dia***

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje