Profilbildet til LauVauProfilbildet til SwededarterProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til kjelli77Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Isabella10Profilbildet til badboy1986Profilbildet til ExodiaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til xtrProfilbildet til shinY_Profilbildet til hank95Profilbildet til Passivg19Profilbildet til northkickProfilbildet til Alexander44Profilbildet til iNøff_said
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til geddimannProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Tony21Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til SwededarterProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til colargolProfilbildet til LatexmannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Thea92Profilbildet til ani5Profilbildet til joni

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje