Profilbildet til NjordProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Dotto81Profilbildet til kennedy85Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til SimProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Sublime81Profilbildet til XjanneProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Handyman40Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til SiljeProfilbildet til stuve92
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til xtrProfilbildet til DrulProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Stine1986Profilbildet til nord88Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til DjeimiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til skurk3Profilbildet til talkmanProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Bergen1987

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje