Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til jannis25Profilbildet til XL KukkProfilbildet til RememBr83Profilbildet til BluwProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MikeProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BBW28Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Mindy000Profilbildet til HommeProfilbildet til ZizouProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til karlaaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Cd28Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ballderProfilbildet til RonnProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til NettstedetProfilbildet til AndyrjProfilbildet til OlavsenProfilbildet til dogbayProfilbildet til HexaProfilbildet til LissaProfilbildet til pia1975

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje