Profilbildet til Mr.XProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til SoffiProfilbildet til petzlProfilbildet til @nn@Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Niko9Profilbildet til NjordProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BluwProfilbildet til johnrunProfilbildet til cat68Profilbildet til Lars80Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til golfbearProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til lovebbwProfilbildet til SakoProfilbildet til zethProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til kennethProfilbildet til joniProfilbildet til NyssaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Ready4funProfilbildet til IngunnProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GeiriProfilbildet til virtuve

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje