Profilbildet til urokraakeProfilbildet til BjornchProfilbildet til coolchic101Profilbildet til KimmernProfilbildet til Tara84Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SwededarterProfilbildet til NettstedetProfilbildet til joniProfilbildet til mrroyalProfilbildet til talkmanProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Charles
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til dp72Profilbildet til Difference___Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til AnMy99Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til shado33Profilbildet til HommeProfilbildet til slaviProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til chipProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Trappani89

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje