Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til wille455Profilbildet til bait69Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til pitt76Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til toro60Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Slave g23Profilbildet til MannValdres
Profilbildet til MidasProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Niko9Profilbildet til nattroseProfilbildet til Reisende40Profilbildet til kennethProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Latex50Profilbildet til EvensProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til parivestProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Kaisa

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje