Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til shado33Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ZeroProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SarlimeProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ToremannProfilbildet til nattroseProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til spruksProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Leto78Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til RosjerProfilbildet til IngunnProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til NordlandProfilbildet til lalaparProfilbildet til Cd28Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Sir John

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje