Profilbildet til Anne72Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til KristiansenProfilbildet til parivestProfilbildet til petrus1956Profilbildet til HommeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ReidarProfilbildet til afrikarProfilbildet til karlaaProfilbildet til NjordProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til kinky667Profilbildet til zailoProfilbildet til IBeatThePussyUp
Profilbildet til LokerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til BrumProfilbildet til nada000Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til NordJente90Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til AyakachanProfilbildet til talkmanProfilbildet til BjornchProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MrVoldProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Snæx

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 2 uker siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje