Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til CleoProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Donatello21Profilbildet til SigvegalProfilbildet til latino123Profilbildet til ArousalProfilbildet til virtuveProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ManimalProfilbildet til knny88
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til maritaProfilbildet til GoldenProfilbildet til colargolProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Per SProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til SylvesterProfilbildet til regntøymannProfilbildet til eddi1000Profilbildet til KatherineProfilbildet til Alexander44Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Grom87

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

poopITboy

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje