Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KimmernProfilbildet til Trh1980Profilbildet til KaisaProfilbildet til SylvesterProfilbildet til latino123Profilbildet til KvastenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ExosProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Handyman31Profilbildet til northkickProfilbildet til LenemorProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Charles
Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til kennethProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til akane21Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ElviraProfilbildet til .tvliseProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til yanaProfilbildet til Reina21Profilbildet til KaisaProfilbildet til Niko9

poopITboy

@recxjo
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt poopITboy:Disse profilene har poopITboy besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

poopITboy

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje