Profilbildet til shivaProfilbildet til sluggernProfilbildet til ZizouProfilbildet til NightdiverProfilbildet til spruksProfilbildet til RuienProfilbildet til Siba44Profilbildet til MatteStProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til MikeProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Donatello21
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til BabyWProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BiparProfilbildet til ingoladProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Plu2Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til engenanjaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til ThomasDes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje