Profilbildet til Joachim*Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til KarinagayProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til InnlandetProfilbildet til RonnProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til dewill77Profilbildet til brunnbever
Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til ballderProfilbildet til JimBodenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til carogirlProfilbildet til Thea92Profilbildet til StianProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til chipProfilbildet til Solros72Profilbildet til LokerProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til DorransProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til LenemorProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje