Profilbildet til HebroProfilbildet til blaithinProfilbildet til SimProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til naitsProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til virtuveProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til slaviProfilbildet til xtrProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til IntrMannProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Ladysman
Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til @nn@Profilbildet til BjoernProfilbildet til AsveigProfilbildet til Reina21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MedusaProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MissProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til veilchenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Ladysman

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje