Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AskimMannProfilbildet til tinaProfilbildet til sverre89Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til kmfantProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til trisvikProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til RosjerProfilbildet til Just4youProfilbildet til naitsProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Jontass
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til LululuuProfilbildet til GiggSProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til PhenrikProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MelekProfilbildet til Chatrinetv

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje