Profilbildet til jente2011Profilbildet til SwededarterProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til bergen89Profilbildet til bad666boyProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KjellarProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Kate WProfilbildet til ZaxProfilbildet til AzathothProfilbildet til shaftyProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til hank95
Profilbildet til bby123Profilbildet til MarwinProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til kinky667Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til kennedy85Profilbildet til jenandProfilbildet til Voluptuous

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje