Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til AndroidProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til -MissV-Profilbildet til bbck osloProfilbildet til mrroyalProfilbildet til maritaProfilbildet til StavangerProfilbildet til maler.nProfilbildet til Passivg19Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til 2hot4U
Profilbildet til ZeroProfilbildet til Cato1977Profilbildet til SiljeProfilbildet til HexaProfilbildet til OralProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til CindyCDProfilbildet til maritaProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SnæxProfilbildet til BecksProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til poffenProfilbildet til BjornchProfilbildet til hgsd1

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje