Profilbildet til AskimMannProfilbildet til nord88Profilbildet til SussProfilbildet til parivestProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ReidarProfilbildet til VildeeeProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til petzlProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til moss73Profilbildet til apeeassProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Cleo
Profilbildet til GoldenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til englevingerProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KarinagayProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Difference___Profilbildet til snirlenProfilbildet til KatherineProfilbildet til leandroProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Terje44Oslo

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje