Profilbildet til latexthingProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til henrkjarProfilbildet til parivestProfilbildet til Skeva91Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til ingoladProfilbildet til 33Profilbildet til wille455Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til babybooProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til nord88
Profilbildet til shivaProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til sverre89Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til petzlProfilbildet til jannis25Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Joachim*Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til kennedy85

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje