Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Trh1980Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til DodraugenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til norseman9Profilbildet til Matiine123Profilbildet til runAProfilbildet til SamehadaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SvantepriProfilbildet til urokraake
Profilbildet til Joey77Profilbildet til HommeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til TheMissProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til virtuveProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til monique tvProfilbildet til Angel84Profilbildet til jenandProfilbildet til BluwProfilbildet til AndiiProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til fotfetisj

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje