Profilbildet til StavangerProfilbildet til golfbearProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MolliProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Grom87Profilbildet til claireProfilbildet til johnrunProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Singel49Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LadyStarProfilbildet til MartinosloProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til LangbeinProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til OsloG21Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Fin g30Profilbildet til fridafridaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Søt.gutt:)

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje