Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JavhaxProfilbildet til GeiriProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Tony21Profilbildet til SussProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til nafaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til DionysusProfilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til Androx0Profilbildet til AvalonProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BadboyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til sjømannProfilbildet til mark04Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Angel4u

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje