Profilbildet til LarsnProfilbildet til maler.nProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til shinY_Profilbildet til bbck osloProfilbildet til vekten75Profilbildet til plusSProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til orphansProfilbildet til SkårnesProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Masterbodø
Profilbildet til BergenoProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til DorransProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til runAProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ThomasassProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til XenaProfilbildet til Reina21Profilbildet til buskerudProfilbildet til Gutt23TRD

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje