Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Andersen89Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Latex44Profilbildet til ZeroProfilbildet til maler.nProfilbildet til shinY_Profilbildet til EvensProfilbildet til SakoProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Leto78Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til mrtoreProfilbildet til JimBoden
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til runAProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til dewill77Profilbildet til plusSProfilbildet til miss76Profilbildet til krsflortProfilbildet til claireProfilbildet til AnMy99Profilbildet til pitt76Profilbildet til NyssaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til MolliProfilbildet til 59modellProfilbildet til ingoladProfilbildet til Ruien

Reidar

@reidar-solaas
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reidar:Disse profilene har Reidar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje