Profilbildet til Julie00Profilbildet til slaviProfilbildet til ole322Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til JiJiProfilbildet til SarlimeProfilbildet til bamsefarProfilbildet til mrroyalProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Bergeno
Profilbildet til 33Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til søker sexProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til love one anotherProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Nic94Profilbildet til Sonny55Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til faithProfilbildet til AzathothProfilbildet til hawe35Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Becks

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje