Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til monique tvProfilbildet til KristiansenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Par på camProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til komigje69Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ManimalProfilbildet til Slappen72Profilbildet til LeticiaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ExosProfilbildet til SnæxProfilbildet til Tara84
Profilbildet til Klara31Profilbildet til Slave g23Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Handyman31Profilbildet til OlavsenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til apeeassProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til gameroslProfilbildet til ErogenProfilbildet til ole322Profilbildet til BjornchProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til stavangerjente-82

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje