Profilbildet til godsg1Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Man30303Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til På_søkProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til leandroProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KarinagayProfilbildet til vickycd
Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RixnProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til SussProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til mizzyProfilbildet til JosepProfilbildet til Fin g30Profilbildet til El DiabloProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til ScorpionProfilbildet til leandroProfilbildet til Rogermads

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje