Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til bait69Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til ArousalProfilbildet til harepusenProfilbildet til Par på camProfilbildet til StianProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Linda_25Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til BiparProfilbildet til jannis25Profilbildet til XL KukkProfilbildet til JoeyKrsand
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til blaithinProfilbildet til RockDudeProfilbildet til lovebbwProfilbildet til h_frodeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til mrroyalProfilbildet til nada000Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AlexanderProfilbildet til XenaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til AlesioProfilbildet til TonyMontana

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje