Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til OdinProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til AmpriProfilbildet til AlexsProfilbildet til ole322Profilbildet til ninatvProfilbildet til geddimannProfilbildet til DavinciProfilbildet til par_30Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Strazo
Profilbildet til @nn@Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til JontassProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til zailoProfilbildet til snirlenProfilbildet til RonnProfilbildet til Lez 40Profilbildet til BabyWProfilbildet til Linda_25Profilbildet til JiJiProfilbildet til MidasProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Mossing34

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje