Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Bimann43Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Leto78Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Mr.XProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til GoldenProfilbildet til MusashiProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til BluwProfilbildet til silverProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til TheMissProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KvastenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til MatteStProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til kmfantProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KogKProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til GeiriProfilbildet til KjellarProfilbildet til SingleLiz

Reina21

@reina21
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje