Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til OralProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til jenandProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til 59modellProfilbildet til JustinProfilbildet til northkickProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Reisende40Profilbildet til synnyProfilbildet til blaithin
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til 2KosProfilbildet til På_søkProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til parivestProfilbildet til sjømannProfilbildet til par3427Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Davinci

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje