Profilbildet til MehtevasProfilbildet til superteddProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til agderProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LærerenProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til RosjerProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Man30303Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til DavinciProfilbildet til pvcloveProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til bakerProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til coolchic101Profilbildet til xdresserProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LauVauProfilbildet til Angel4uProfilbildet til EmmelieKK

Reina21

@reina21
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje