Profilbildet til Mandal37Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Man30303Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til lalaparProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til BillProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)
Profilbildet til babybooProfilbildet til JaNuSProfilbildet til JM28Profilbildet til DavinciProfilbildet til SnæxProfilbildet til xtrProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til MartinosloProfilbildet til pytagorasProfilbildet til j18elverumProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Joachim*

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje