Profilbildet til chipProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Julie00Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til synnyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Telemann88Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til swedmanProfilbildet til sølProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DorransProfilbildet til Lars80Profilbildet til Unggutten98
Profilbildet til virtuveProfilbildet til Trappani89Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Androx0Profilbildet til MannValdresProfilbildet til KvastenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Grom87Profilbildet til afrikarProfilbildet til elghodeProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til BiJ25iPar

Reina21

@reina21
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reina21:Disse profilene har Reina21 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Reina21

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje