Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Tony21Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Jan46Profilbildet til claireProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til spruksProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DorcasProfilbildet til @nn@Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Mrbig
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Man30303Profilbildet til CleoProfilbildet til fintparProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til AzathothProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NettstedetProfilbildet til carogirlProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til FrkThea

Reisende40

@reisende40
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje