Profilbildet til yanaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til par_30Profilbildet til AlesioProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til NylongummiProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til kennedy85Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til davidandreProfilbildet til MehtevasProfilbildet til UerfarenProfilbildet til skurk3
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til mizzyProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til KjellarProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til SimProfilbildet til SKubrickProfilbildet til TuttaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ElyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til alexogsara

Reisende40

@reisende40
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje