Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til simonaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Joey77Profilbildet til SussProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til vanosm52Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til AfroManProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Handyman31Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til OralProfilbildet til vanosm52Profilbildet til apeeassProfilbildet til ToremannProfilbildet til CharlesProfilbildet til j18elverumProfilbildet til HommeProfilbildet til MolliProfilbildet til yanaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

Reisende40

@reisende40
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje