Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MariusProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NataProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til PussiProfilbildet til ninatvProfilbildet til Bimann43Profilbildet til DorransProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Osl38
Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Jan46Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Niko9Profilbildet til AyakachanProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Lars80Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til KvinnenProfilbildet til mizzyProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Android

Reisende40

@reisende40
aktiv 4 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje