Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til godheksaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sweettortureProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til carogirlProfilbildet til UerfarenProfilbildet til freaky2Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til ArielProfilbildet til mark04Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til veilchenProfilbildet til Lill17Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til XenaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til YongProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til PlatinumProfilbildet til h_frodeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Lars80

Reisende40

@reisende40
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje