Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til TorolavProfilbildet til SpindelProfilbildet til LatexfunProfilbildet til oslokosProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til AlesioProfilbildet til moss73Profilbildet til parivestProfilbildet til Lars80Profilbildet til Kate WProfilbildet til MusashiProfilbildet til LamatryneProfilbildet til SvetikProfilbildet til alfiboy51
Profilbildet til NeonProfilbildet til UerfarenProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til godsg1Profilbildet til Solros72Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til LeneaProfilbildet til DorcasProfilbildet til AsveigProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til shafty

Reisende40

@reisende40
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje