Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til regntøymannProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til freezinProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til AndyrjProfilbildet til vekten75Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til halloisProfilbildet til MartinosloProfilbildet til ScorpionProfilbildet til johnrunProfilbildet til elghodeProfilbildet til MissProfilbildet til Kinky m Sortland
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til RuienProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til KaisaProfilbildet til jens41Profilbildet til sisunorProfilbildet til sluggernProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til vanosm52Profilbildet til kennethProfilbildet til Matiine123Profilbildet til KWGProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ChivasProfilbildet til SkittenOslojente

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje