Profilbildet til Floppa1Profilbildet til love one anotherProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ballderProfilbildet til colargolProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Solros72Profilbildet til JærguttenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til northkickProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TengilProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Crazy92

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje