Profilbildet til dia***Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til GiggSProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BiparProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til ole322Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til JaNuSProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til jeanettekProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ninatvProfilbildet til nafa
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til latexthingProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til kajabiProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til kjelli77Profilbildet til vanosm52Profilbildet til RememBr83Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til toro60Profilbildet til brollProfilbildet til mannstavanger

Reisende40

@reisende40
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje