Profilbildet til leandroProfilbildet til Just4youProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til 59modellProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til bunnyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til sexypar85Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Thea92Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til .LisetvProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til KaisaProfilbildet til faith
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til fadedProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Reina21Profilbildet til KristiansenProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til TingTongProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LookmeProfilbildet til LarsnProfilbildet til CindyCD

Reisende40

@reisende40
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje