Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SimProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til AlesioProfilbildet til søker sexProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til SadominatorProfilbildet til LangbeinProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til engenanjaProfilbildet til EscobarProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Mr BMW
Profilbildet til sisunorProfilbildet til skurk3Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til YouwishProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til TommybProfilbildet til orro75Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ManimalProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sandnes-par

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje