Profilbildet til MM77Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til kennedy85Profilbildet til windel999Profilbildet til ScorpionProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til jan50Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til CindyCDProfilbildet til guttenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Nå
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til sverre89Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til TuttaProfilbildet til afrikarProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Kate WProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til j18elverumProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til MedusaProfilbildet til MiaBella

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 3 måneder, 1 uke siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje