Profilbildet til DrulProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til AsveigProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CleoProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til gameroslProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til trond`enProfilbildet til JontassProfilbildet til SarlimeProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ingoladProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Bjornch
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Per SProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til førdeparetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til NeonProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til engenanjaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til vickycd

Reisende40

@reisende40
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 1 uke, 4 dager siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje