Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Plu2Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ExosProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til mrtoreProfilbildet til LangbeinProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KospieProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til veilchenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SvetikProfilbildet til BergenoProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Stine1986Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til bait69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Humlevatn

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Homo 40 pluss

  aktiv 6 måneder siden
  For å finne passordet til rommet Homo 40 pluss går du i Forum og leser innlegget der.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje