Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til BBW28Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MortenBProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til coolchic101Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til kennethProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Kvinnen
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Grom87Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til @nn@Profilbildet til 33Profilbildet til AsveigProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Androx0Profilbildet til BiTrineProfilbildet til AlexsProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Helene89

Reisende40

@reisende40
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Reisende40

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Doggy 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje