Profilbildet til SjtProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til **WanjaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til LatexmannProfilbildet til kastrdProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Bjornch
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NinnaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Tara84Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Niko9Profilbildet til JupiterProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SiljeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Buffy93Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Grom87Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Vfold50M

Reisende40

@reisende40
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Reisende40:Disse profilene har Reisende40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Reisende40

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

Doggy 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje