Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til vickycdProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til staalmannenProfilbildet til NeonProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til joniProfilbildet til IngegardProfilbildet til TorolavProfilbildet til kennethProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Handyman40
Profilbildet til lalaparProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til SoffiProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til buskerudProfilbildet til bbck osloProfilbildet til simonaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til pytagorasProfilbildet til dogbayProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ak00n

RememBr83

@remembr83
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt RememBr83:Disse profilene har RememBr83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje