Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SoffiProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Sublime81Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Andersen89Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til trannyboyProfilbildet til MissProfilbildet til ValeriaProfilbildet til sluggernProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til moss73Profilbildet til norseman9
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CindyCDProfilbildet til simonaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SussProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til BluwProfilbildet til AlesioProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Stine1986Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til JosepProfilbildet til faithProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til DrømmeMann

RememBr83

@remembr83
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt RememBr83:Disse profilene har RememBr83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje