Profilbildet til ellenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til mizzyProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ManimalProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til AlekProfilbildet til two-playfulProfilbildet til MusashiProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til LatexfunProfilbildet til DorcasProfilbildet til badbombadilly
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til RosjerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ChivasProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til jan50Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til shinY_

RememBr83

@remembr83
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt RememBr83:Disse profilene har RememBr83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje