Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Hemne72Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Merethe21Profilbildet til ElviraProfilbildet til colargolProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NeonProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NataProfilbildet til agderProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til smoker;)
Profilbildet til SvetikProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Modesty56Profilbildet til SylvesterProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ZizouProfilbildet til Kalle2Profilbildet til bad666boyProfilbildet til orphansProfilbildet til IrenProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til KjellarProfilbildet til binittedal31Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til JimBoden

RememBr83

@remembr83
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt RememBr83:Disse profilene har RememBr83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje