Profilbildet til par_30Profilbildet til MehtevasProfilbildet til windel999Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til JiJiProfilbildet til ZaxProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DodraugenProfilbildet til DorransProfilbildet til SvetikProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til RosjerProfilbildet til BiTrineProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til fadedProfilbildet til nord88Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til SvetikProfilbildet til fridafridaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til CalaDorProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Modesty56Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Ingegard

RememBr83

@remembr83
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt RememBr83:Disse profilene har RememBr83 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje