Profilbildet til søker sexProfilbildet til miss76Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til sweettortureProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ElinesProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til DionysusProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ToremannProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til synny
Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til hank95Profilbildet til SamehadaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Lez 40Profilbildet til runAProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Mandal37Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til OsloG21Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til carogirlProfilbildet til Telemann88
 • 1 år, 5 måneder siden

  RememBr83

  RememBr83 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 5 måneder siden

  Hvordan søke på personer?

  • Vfold50M 1 år, 5 måneder siden

   Det vet jeg ikke

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje