Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til LululuuProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Haakon92Profilbildet til jannis25Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til TempenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Geirern92Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til bait69Profilbildet til SamehadaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til knutbrgProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ValeriaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til BottomProfilbildet til Lars80Profilbildet til Bimann43Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Fineline
 • 1 år, 8 måneder siden

  RememBr83

  RememBr83 la inn en oppdatering i gruppen Eros Chat 1 år, 8 måneder siden

  Hvordan søke på personer?

  • Vfold50M 1 år, 8 måneder siden

   Det vet jeg ikke

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje