Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til maritaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Joey77Profilbildet til XL KukkProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MusashiProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Merethe21Profilbildet til AinaCdProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til freezin
Profilbildet til Singel49Profilbildet til pvcloveProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til IrenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MatteStProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til TuttaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til xdresserProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Robin..tv

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje