Profilbildet til stian93Profilbildet til hawe35Profilbildet til Bimann43Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til DrYvilProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Thea92Profilbildet til JontassProfilbildet til silverProfilbildet til ManimalProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til xantippeProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Sublime81Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til TengilProfilbildet til RantazticProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LærerenProfilbildet til Niko9Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til ErogenProfilbildet til gebbensladd

Nata

@renatejeanett
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje