Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Merethe21Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Fin g30Profilbildet til urokraakeProfilbildet til AndroidProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til regntøymannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til hank95Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Ariel
Profilbildet til LeneaProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til latexthingProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ReidarProfilbildet til MM77Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Joachim*Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til ZeroProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Ladysman

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje