Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AlesioProfilbildet til AlexanderProfilbildet til latino123Profilbildet til SuzProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til shaftyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til ToyenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til TearyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til nina1992Profilbildet til Culprate
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til GiggSProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til silverProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til qwerty19Profilbildet til MissProfilbildet til AndiiProfilbildet til lalaparProfilbildet til KaisaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Bjornch

Nata

@renatejeanett
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje