Profilbildet til kjelli77Profilbildet til JavhaxProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til freaky2Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ExosProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til snirlenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til plusSProfilbildet til ArielProfilbildet til NordlandProfilbildet til godsg1
Profilbildet til guttenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Jan46Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Bimann43Profilbildet til just myselfProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til IngunnProfilbildet til synnyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til OralProfilbildet til BluwProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Victor

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje