Profilbildet til godsg1Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til coolchic101Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ElleseusProfilbildet til AlekProfilbildet til mrtoreProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til C.lop14Profilbildet til love one anotherProfilbildet til northkickProfilbildet til VictorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til bwillyProfilbildet til @nn@
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Telemann88Profilbildet til KatherineProfilbildet til ZizouProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Kas=)Profilbildet til dogbayProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til jonas93Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til stian93Profilbildet til Biparoppland

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje