Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Leto78Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til smoker;)Profilbildet til JosepProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til tjenerenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til JM28Profilbildet til godheksaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til LissaProfilbildet til Lill17Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til ElinesProfilbildet til LatexleahProfilbildet til MarwinProfilbildet til RantazticProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Larvik/sand.fjordtreff_19cmProfilbildet til uzi69Profilbildet til Slappen72Profilbildet til dp72Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Nyssa

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje