Profilbildet til kennethProfilbildet til SvetikProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til zethProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til orphansProfilbildet til LookmeProfilbildet til tinaProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til silverProfilbildet til nada000Profilbildet til Golddigger
Profilbildet til ReidarProfilbildet til Huldra89Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til DrulProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til hotnoProfilbildet til Jan46Profilbildet til JupiterProfilbildet til agderProfilbildet til sportfuckProfilbildet til orphansProfilbildet til søker sex

Nata

@renatejeanett
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Nata:Disse profilene har Nata besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje