Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til ZaxProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SjtProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til 33Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til JosepProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til DorransProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til MedPåAlt
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Kalle2Profilbildet til DionysusProfilbildet til Geirern92Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til ElleseusProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til trisvikProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til SkårnesProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til NåProfilbildet til bergen89Profilbildet til El Diablo
  • 6 dager, 23 timer siden

    Rewall

    Rewall ble et registrert medlem 6 dager, 23 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje