Profilbildet til someboyProfilbildet til mark04Profilbildet til VildeeeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BrumProfilbildet til AsveigProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til veilchenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til ElinesProfilbildet til Nordland
Profilbildet til westpar76Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til bergenm30Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til ShineProfilbildet til LatexfunProfilbildet til mann oslProfilbildet til LangbeinProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til harepusenProfilbildet til freaky2Profilbildet til pitt76Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Vanessa Storm(TV)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje