Profilbildet til RogermadsProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til GogT1971Profilbildet til akane21Profilbildet til BadboyProfilbildet til moss73Profilbildet til trond`enProfilbildet til DionysusProfilbildet til beitoProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Erogen
Profilbildet til simonaProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Latex44Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MeeowProfilbildet til FreshnessProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til NannaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KaisaProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Siba44Profilbildet til stavangerjente-82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje