Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Stine1986Profilbildet til DodraugenProfilbildet til MM77Profilbildet til LookmeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til shinY_Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til SuzProfilbildet til CleoProfilbildet til VigdisProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til xdresserProfilbildet til mizzyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til HebroProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ArousalProfilbildet til StrazoProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til pia1975

rikkeintim

@rikke
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt rikkeintim:Disse profilene har rikkeintim besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 44 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 44 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje