Profilbildet til LåtteProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Angel4uProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til kastrdProfilbildet til latex66Profilbildet til AlesioProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til sjømannProfilbildet til FreshnessProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KvinnenProfilbildet til IrenProfilbildet til shaftyProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til NannaProfilbildet til synnyProfilbildet til Crazy92Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til cat68Profilbildet til IngegardProfilbildet til MedusaProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til freaky2Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til halloisProfilbildet til badboy1986Profilbildet til sjømann

Rixn

@rixn
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje