Profilbildet til ChrisCProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ElviraProfilbildet til bad666boyProfilbildet til CalaDorProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Grom87Profilbildet til OralProfilbildet til brollProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til FinelineProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Larsn
Profilbildet til XL KukkProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til angelica96Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til smoker;)Profilbildet til Man30303Profilbildet til SoffiProfilbildet til Haakon92Profilbildet til AsveigProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Mjau Lhmr

Rixn

@rixn
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje