Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til AnetteleProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HazeProfilbildet til gutt1981Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til LangbeinProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Lica89Profilbildet til ShineProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til knny88Profilbildet til skurk3Profilbildet til westpar76Profilbildet til troendern93Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til IngunnProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til XL KukkProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til zailoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til puppemarianne

Rixn

@rixn
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje