Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til LenemorProfilbildet til bakerProfilbildet til nada000Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NannaProfilbildet til latex66Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Trappani89Profilbildet til KogKProfilbildet til ZeroProfilbildet til someboy
Profilbildet til KogKProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MeeowProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Haakon92Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til XjanneProfilbildet til BecksProfilbildet til NåProfilbildet til AnMy99Profilbildet til AsveigProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til snirlenProfilbildet til mizzyProfilbildet til levanger_g31

Rixn

@rixn
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje