Profilbildet til JontassProfilbildet til BillProfilbildet til BecksProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Handyman31Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til RubberkingProfilbildet til VictorProfilbildet til SarlimeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til nada000
Profilbildet til BBW28Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til LatexfunProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Difference___Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ZeroProfilbildet til SakoProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Haze

Rixn

@rixn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje