Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til freezinProfilbildet til westpar76Profilbildet til TheMissProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til solaProfilbildet til xantippeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TengilProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til ExosProfilbildet til LåtteProfilbildet til TordenspydProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til StaaleProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til naitsProfilbildet til sexworker202Profilbildet til knny88Profilbildet til TheRose49Profilbildet til temptationProfilbildet til SKubrickProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til nina1992Profilbildet til LatexleahProfilbildet til nattrose

Rixn

@rixn
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Rixn:Disse profilene har Rixn besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 13 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 13 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje