Profilbildet til BjornchProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til HebroProfilbildet til KaisaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til hawe35Profilbildet til DonGrisProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jente2011Profilbildet til sportfuck
Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Roger84Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MarwinProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til JontassProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til godsg1Profilbildet til SylvesterProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje