Profilbildet til MusashiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til bakerProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Kate WProfilbildet til joniProfilbildet til stian93Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til VictorProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Singel49Profilbildet til Hot&horny
Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til davidandreProfilbildet til SakoProfilbildet til akane21Profilbildet til tinaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til C.lop14Profilbildet til sanjaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til .LisetvProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Rasputin72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje