Profilbildet til shinY_Profilbildet til XjanneProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Helene89Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Mossing34Profilbildet til elghodeProfilbildet til ChivasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til krsflortProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til knny88Profilbildet til Thea92Profilbildet til Alexander44Profilbildet til someboyProfilbildet til komigje69
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til SportoguyProfilbildet til KWGProfilbildet til Helene89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til cat68Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til StaaleProfilbildet til Roger84Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til mark04Profilbildet til AlesioProfilbildet til Avalon

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje