Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til KimmernProfilbildet til runAProfilbildet til førdeparetProfilbildet til wille455Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til losamantesProfilbildet til ninatvProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til LovestarProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til TranseMann30
Profilbildet til BadboyProfilbildet til Siba44Profilbildet til MolliProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til LarsnProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til 2KosProfilbildet til **WanjaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til englevingerProfilbildet til simona

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje