Profilbildet til HazeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til DorcasProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MannValdresProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til mizzyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til L_KProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til apeeassProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Oslo60+
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ReidarProfilbildet til GiggSProfilbildet til ExodiaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til LookmeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til nattroseProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Arvidluis

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje