Profilbildet til sisunorProfilbildet til just myselfProfilbildet til brollProfilbildet til Reina21Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til BittenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til MusashiProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MeeowProfilbildet til KosMusProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CharlesProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til AskimMannProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Floppa1Profilbildet til petzlProfilbildet til poffenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til tinaProfilbildet til MarwinProfilbildet til spruksProfilbildet til KatherineProfilbildet til BergenoProfilbildet til supertedd

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje