Profilbildet til virtuveProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til fridafridaProfilbildet til parivestProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MartinosloProfilbildet til XL KukkProfilbildet til AnetteleProfilbildet til DjeimiProfilbildet til UerfarenProfilbildet til orro75Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til mark04Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Lamatryne
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Kas=)Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til StrazoProfilbildet til stor pungProfilbildet til BillProfilbildet til CharlesProfilbildet til JiJiProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bakerProfilbildet til wille455Profilbildet til Hexa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje