Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til JosepProfilbildet til SiljeProfilbildet til petzlProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til MedusaProfilbildet til burndocProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BBW28Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til No StringsProfilbildet til Grom87
Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til BiTrineProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til RosjerProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til KaisaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til HommeProfilbildet til nord88Profilbildet til yanaProfilbildet til runAProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Lenaa23

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje