Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til HardRockProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til LatexfunProfilbildet til TheRose49Profilbildet til TearyProfilbildet til pia1975Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MidasProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til 33Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Mr.X
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sportfuckProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AlekProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til DorransProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DorcasProfilbildet til Joachim*Profilbildet til jarlemannProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til BIJ26M32

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje