Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Difference___Profilbildet til regntøymannProfilbildet til MatteStProfilbildet til ellenProfilbildet til -MissV-Profilbildet til TigerProfilbildet til DrYvilProfilbildet til KvastenProfilbildet til parivestProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ZeroProfilbildet til Helene89Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Ely
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til burndocProfilbildet til foresterProfilbildet til JontassProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til oslokosProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til HebroProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til OralProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til MsSeductive6818

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje