Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Hulder1Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til bbck osloProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til kajabiProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til StianProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til synnyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til sanjaProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til AskimMannProfilbildet til StavangerProfilbildet til DrYvilProfilbildet til HazeProfilbildet til Nic94Profilbildet til davidandreProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til bergenm30Profilbildet til fintparProfilbildet til BotanicalProfilbildet til 59modellProfilbildet til ExosProfilbildet til akane21Profilbildet til Frøken_sensuell1964

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje