Profilbildet til MedusaProfilbildet til NataProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til badboy1986Profilbildet til MizzyProfilbildet til MatteStProfilbildet til SiljeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til jonas93Profilbildet til IronheartProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til bby123Profilbildet til latino123Profilbildet til TheReader
Profilbildet til JiJiProfilbildet til NataProfilbildet til OsloG21Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til yanaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til NinnaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til talkmanProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til orphansProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Kaisa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje