Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Torill1979Profilbildet til HexaProfilbildet til foresterProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til testomanProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til DrYvilProfilbildet til MissProfilbildet til DodraugenProfilbildet til CulprateProfilbildet til StavangerProfilbildet til mark04Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til kennedy85
Profilbildet til hawe35Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til blaithinProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ErogenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til SkårnesProfilbildet til MissProfilbildet til TheRose49

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje