Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Alexander44Profilbildet til ole322Profilbildet til KaisaProfilbildet til latexthingProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til SylvesterProfilbildet til pitt76Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ScorpionProfilbildet til simonaProfilbildet til DrYvil
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til nord88Profilbildet til LeticiaProfilbildet til bwillyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til bunnyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til bbck osloProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Flekka18Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje