Profilbildet til TordenspydProfilbildet til fintparProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til JimBodenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til ElinesProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Trappani89Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Leto78
Profilbildet til silverProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Erik1337Profilbildet til nafaProfilbildet til RosjerProfilbildet til andy1988Profilbildet til SnæxProfilbildet til hank95Profilbildet til zailoProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til TommybProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til julieProfilbildet til Lars80

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje