Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LokerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til miss76Profilbildet til LatexfunProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til HebroProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til fadedProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Ronn
Profilbildet til testomanProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til JupiterProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til nord88Profilbildet til orphansProfilbildet til Handyman31Profilbildet til moss73Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til No StringsProfilbildet til Solros72Profilbildet til RubberkingProfilbildet til pia1975

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje