Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til ChrisCProfilbildet til KarinagayProfilbildet til RantazticProfilbildet til AyakachanProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til moss73Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til ArousalProfilbildet til SvetikProfilbildet til MissProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til IngunnProfilbildet til Mass SageProfilbildet til stian93Profilbildet til sola50Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Solros72Profilbildet til mrroyalProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Joey77Profilbildet til KWGProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til KennethR88

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje