Profilbildet til parivestProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LululuuProfilbildet til smoker;)Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til MolliProfilbildet til NyssaProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ToremannProfilbildet til stor pungProfilbildet til Hemne72Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til bwillyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til pompelProfilbildet til NallexyProfilbildet til AinaCdProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til LululuuProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SherylProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til supertedd

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje