Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til LokerProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til cat68Profilbildet til AnetteleProfilbildet til buskerudProfilbildet til wille455Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til harepusenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til ToremannProfilbildet til Tony21Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til MrbigProfilbildet til ElviraProfilbildet til CleoProfilbildet til Lez 40Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AsveigProfilbildet til two-playfulProfilbildet til NyssaProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Savannah2581

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje