Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til stuve92Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til CindyCDProfilbildet til godsg1Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til veilchenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til johnrunProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til mrroyalProfilbildet til komigje69Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til HazeProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til RJProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Hot&horny

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 33 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 33 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje