Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til .LisetvProfilbildet til golfbearProfilbildet til veilchenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til IronheartProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AzathothProfilbildet til hotnoProfilbildet til Difference___Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til KatherineProfilbildet til fadedProfilbildet til PsykiskTerrorMann33
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til DrYvilProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til kastrdProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ChrisCProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til Hulder1Profilbildet til YouwishProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Lars80Profilbildet til latino123

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje