Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til C.lop14Profilbildet til nina1992Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SherylProfilbildet til xantippeProfilbildet til SjtProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Dotto81Profilbildet til sølProfilbildet til Tony21Profilbildet til På_søkProfilbildet til Latex44Profilbildet til sluggern
Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til guttenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til trond`enProfilbildet til mark04Profilbildet til Kalle2Profilbildet til bby123Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til hank95Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til EmmelieKK

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje