Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Per SProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BergenoProfilbildet til akane21Profilbildet til lovebbwProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til GoldenProfilbildet til stian93Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til TuttaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Man30303Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Oslo27Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til dewill77Profilbildet til SylvesterProfilbildet til ninatvProfilbildet til MidasProfilbildet til KarinagayProfilbildet til sluggernProfilbildet til Thea92Profilbildet til temptationProfilbildet til Justin

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje