Profilbildet til johnrunProfilbildet til SiljeProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til kastrdProfilbildet til BecksProfilbildet til freezinProfilbildet til AvalonProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AndroidProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til RogermadsProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Bjorn92
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til IronheartProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til HexaProfilbildet til claireProfilbildet til mrroyalProfilbildet til CharlesProfilbildet til CindyCDProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til BluwProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til CdrypaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Larvik/sand.fjordtreff_19cmProfilbildet til sportfuck

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje