Profilbildet til TheRose49Profilbildet til jarlemannProfilbildet til GiggSProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til latino123Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Mr.XProfilbildet til nattroseProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til m52aProfilbildet til MartinosloProfilbildet til cat68Profilbildet til norseman9
Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Geirern92Profilbildet til SiljeProfilbildet til buskerudProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til LærerenProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SportoguyProfilbildet til BjoernProfilbildet til Passivg19Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Slave g23Profilbildet til RonnProfilbildet til KWG

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje