Profilbildet til GogT1971Profilbildet til JupiterProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AndroidProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til ElinesProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til golfbearProfilbildet til shivaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til ingoladProfilbildet til jarlemannProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til cat68Profilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til GeiriProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til *Punky*Profilbildet til BBW28Profilbildet til RogermadsProfilbildet til HazeProfilbildet til Difference___Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til VictorProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til latino123Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Cato1977Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til AvalonProfilbildet til Goodgirl-GoneBAD

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje