Profilbildet til chipProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til BrumProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til SpindelProfilbildet til KristiansenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til AskimMannProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til trannyboyProfilbildet til HardRockProfilbildet til KimmernProfilbildet til xantippeProfilbildet til ClaudiaFJ
Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til foresterProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til MolliProfilbildet til ToremannProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Lars80Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KimmernProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Sylvester

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje