Profilbildet til Siba44Profilbildet til DorransProfilbildet til RubberkingProfilbildet til poopITboyProfilbildet til halloisProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til TordenspydProfilbildet til joniProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til trisvikProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til JontassProfilbildet til Lissa
Profilbildet til LamatryneProfilbildet til RonnProfilbildet til yanaProfilbildet til virtuveProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til ElviraProfilbildet til KjellarProfilbildet til jenandProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til L_KProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NATURISTEN

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje