Profilbildet til LenemorProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til losamantesProfilbildet til DjeimiProfilbildet til par_30Profilbildet til TigerProfilbildet til apeeassProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ElviraProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til NyssaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Alesio
Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til nattroseProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til stian93Profilbildet til MartinosloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MolliProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til DrulProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MidasProfilbildet til ZeroProfilbildet til Lamatryne

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje