Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til SnæxProfilbildet til bamsefarProfilbildet til claireProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Lica89Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BullseyeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til coolchic101Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MissMProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TheRose49
Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til InnlandetProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til TengilProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til VigdisProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til burndocProfilbildet til Chatrinetv

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje