Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BrumProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til fadedProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ShineProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til yanaProfilbildet til Niko9Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til h_frodeProfilbildet til maritaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Nic94Profilbildet til BotanicalProfilbildet til latexthingProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Tobben28Profilbildet til RomeoProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til hgsd1Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til KvastenProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Maykie

RobertGxusostyfixupiKKH

@robertgxusostyfixupik
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt RobertGxusostyfixupiKKH:Disse profilene har RobertGxusostyfixupiKKH besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

RobertGxusostyfixupiKKH

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje