Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til MidasProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til JaNuSProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til vekten75Profilbildet til ingoladProfilbildet til TabbeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til orphansProfilbildet til kajabiProfilbildet til silver
Profilbildet til hank95Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til DrYvilProfilbildet til krsflortProfilbildet til BiparProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ZizouProfilbildet til IntrMannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til jeanettekProfilbildet til CdrypaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Adrian23år

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje