Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RomeoProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til TigerProfilbildet til ManimalProfilbildet til DjeimiProfilbildet til xantippeProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til silverProfilbildet til northkickProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til bamsefarProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Royalfit
Profilbildet til trisvikProfilbildet til DionysusProfilbildet til SiljeProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til losamantesProfilbildet til OlavsenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til AmpriProfilbildet til Siba44Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til miss76Profilbildet til afrikarProfilbildet til oslogutt995

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje