Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Anne72Profilbildet til babybooProfilbildet til geddimannProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til SylvesterProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til LathamsProfilbildet til JontassProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ingoladProfilbildet til temptationProfilbildet til veilchenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til vekten75Profilbildet til OdinProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til bakerProfilbildet til ZaxProfilbildet til AnMy99Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Just4youProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til IngegardProfilbildet til AvalonProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til par3427

RobRoy

@robroy
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt RobRoy:Disse profilene har RobRoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje