Profilbildet til Kas=)Profilbildet til LadysmanProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til sjømannProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Angel84Profilbildet til SuzProfilbildet til SussProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ZizouProfilbildet til akane21Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til EvensProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til johnrunProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Isabella10Profilbildet til RogermadsProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til CulprateProfilbildet til mizzyProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til AndiiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til GoldenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

RobRoy

@robroy
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt RobRoy:Disse profilene har RobRoy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje